WEED!!

HAHA, tydligen så är weed poppis på Instagram :P har fått 4 likes från helt random personer!!

De hela började med att min jobbkompis ville ta reda på vad "ogräs" heter på engelska, å vad gör man inte då?!?! JO...såklart google translate vilket resulterade i WEED haha, sen taggade jag(hon) WEED på en bild på henne å sen ba rullade på ;) Go jobbe, å go vännerna!

Imorrn äre sist dagen på jobbet innan helgen, kort dag oxå WIHOO :) å sen blir de faktiskt 2-dagars för mig, parteyyyyy!

MÅNDAG!!! Crazy mondag!!

Shit va trött man varit idag, å ont i kroppen men jobba bör man. Kom hem efter jobbet å då blev de full fart med dammsugarnX2 WOoP WOOp!!! Å duktig som jag varit idag så tyckte jag att jag förtjänade lite shopping oh yes två nya plagg ligger nu i min garderob :D

Men NEJ!!!! jag kan ju fortfarande inte visa er vad jag har köpt, men tror ändå att de ska användas på min födelsedag så kan ju ändå inte säga vad de är då jue,, DAHH!!

Men hare gött mos, nu måste jag planera å fixa med massa skit å oskit, hehehe!! ;)


Finaste skylten i Gbg ;P (älskar min familj, å våran humor) haha!

So please dont´t judge me, and i won´t judge you!!

ÅHHH, va tråkigt å inte ha nå bilder!!! Måste få hem min laddare NUU!!

Men kan bju på denna ;)

Men inte nå roligt som hänt alls denna helg, bara slappat å försökt bli frisk utan nå resultat. Less på hostan, men tillbax till jobbet imorrn ändå. Nu städa rummet (huset har jag redan städat, sveten ba rinn!!haha)

Å snart, snart äre dags!!! MOHAHAHA!!






Don't start what you can't finish!!

Hehe, blev lite lägre tid än väntat utan att blogga men here i am ;)

Har varit på mkt äventyr men inga bilder tyvärr, min laddare är borta så får bli nån annan gång!! Kan bara säga att min ledighet har för de mesta varit väldigt lungt....men har även varit med om dom mest SJUKASKTE sakerna, haha å är så glad att jag fick dela de med min babe Sanna :D

 
Men tillbax till verkligheten å jobbet, såklart blev jag sjuk på alla sätt å vis!! Förkylning+migrän+visdomständer+mkt som ligger å nöter i min hjärna!!

Jag kan inte ställa allt till rätta men jag kan va mig själv å ta tag i de som jag vet att jag kan fixa själv.
Älskar dig morfar!
 

RSS 2.0