Don´t Wake Me Up

En VIT MÅNAD, yes please!! Inte så mkt mer å säga om de, än att de blev bara massa KAOS i lördags.

Bara å fokusera framåt, jobba, jobba, jobba de är vad jag ska göra i veckan och imorrn blir de lite hemlis hemlis som jag hoppas kan ta fram mitt leende igen!



VARFÖR FINNS DE INGEN BÄSTA STORASYSTERDAG?? -Kajsa, 6år

Hihi, denna lilla solstråle fick mig till ett litet leende idag iaf! Du är alltid lika fin, puss!

NO GAMES.

Är ensam ikväll men wtf, har iaf mitt godis och mitt vin!

Peace out, pöss :)

Hugg av mitt huvud, PLEASE!

7 dagen i rad som jag har HUVUDVÄRK, hatar de. Inget hjälper blir sååååå less. Ba ta bort huvet eller gör nåt så jag glömmer bort att de gör så jävla ont :( bästa vännerna just nu är sängen och underbara TREO. Mumsigt värre!!

Var hos pappa i helgen å de var underbar å va där, så mysigt å så GRÖNT de va där..blir lite avis när jag kommer tillbax till gråa ume :P Lillsyrran spelade fotbollsmatch, mkt duktig var min finnis :D så stolt!! Dock var de pissigt väder så var väldigt skönt å kömma in i värmen igen, hehe.

Pappa hade köpt en box med Rosé vin som jag bara var tvungen å ta ett glas av, var nog de godaste vinet hittils HEHE så blev nå glas till ;)


You got my world spinning

Nuså är stor väskan packad å de är dags för sängen, imorrn blir de jobb, tillämpning på körskolan å sen hem till min bästa JOHANNA för middag :)

Har haft en av dom roligaste dagarna på jobbet, å då äre bokstavligt talat :P har aldrig skrattat så mkt, tror till å med att magrutorna börjar titta fram!! HÖHÖ!! Blir mer av de imörrn, tar med mig denna imörrn så vi kan fortsätta med vårat party i bussen :D

YEAH BABY, YEAH!!!

Nu blir se sista rycket med min älsklings-bok......å lyssna på min älsklings brud just nu :D NICKI MINAJ!!

Hey stranger over there
I'm really liking that way
You whip it whip it

Yeah, I want you everyday
You're so right, you're so tight
You got my world spinning
You got my world spinning

My head goes round and around, round and around
Now i'm thinking
If we could be, stranger what you say?

I'm really liking that way
You whip it whip it whip it whip it

PEACE OUT, mina älsklingar!

 


Potato, potato, potato!!

YES, idag bjöd man på goa FALSKA POTATISBAKELSER (hur gött som helst) blev väldigt uppskattat, roligt :) Å mamma har beställt 2 st pajer som hon ska ha med sig till jobbet på fredag så blir å göra dom imorrn.

Nu är man hemma å känner mig ganska piss i kroppen, INTE förkylning igen!!!! De har jag bestämmt.....punkt slut! Nä blir å sitta resten av kvällen med teori om de funkar på datan, hmm!?!


ZZZzzZZzzZZ...., trött tjäj!

Ja, de e sant en snart sovande Anna sitter här men vad gör man inte för sina läsare HÖhö!!

Har haft en toppen helg, de har varit upp och ner men blev ändå bra å har bästa kompisarna som man kan ha!! Blev utgång i lördags på TC, mycket folk å nice kväll med bra brudar vid min sida :) Såg ut såhär då ;)



Min älskade PAPPSEN var här i Ume så i söndags kom han till Gubböle å fixade till äppelträden, med mig som assistent :) fick va i trädet, tur man e liten då!!

Å nästa helg blir de en hel helg hos min far å småsyskonen, SAKNAR er så mkt gullungar :*

SMACK YOU...

Johop! Då har man SOVIT bort hela kvällen, helt slut vet inte vad som händer med kroppen men vill inget annat än sova. Å sen är jag lite pist, vet ej varför.....åh, vill typ slå nån :/ eller så kan nån trevlig å gullig människa muntra upp mig, vill ha en KRAM!


Så gonatt och SMACK YOU!

GRATTIS ABBE!!

Min älskade lillebror fyller år idag, men tyvärr så kan jag inte va där å gratta honom :/ Så STORT grattis lillgubben :D

Förra året på hans dag, så fin bror jag har :)

Jobbelijobb har jag hunnit med idag, och då blev jag och Elin filmade så nu väntar en kariär inom film då hahaha ;) och en PAPARAZZI som kom upp ur ingen stans, läskigtttt!! hehe! Men står man å jobbar i varselkläder så kanske de inte är så kontigt, eller?!?

Nu har jag iaf fått mitt kaffe och myst med lillsyrran här hemma i Gubböle :) (målade oxå hennes naglar så nu är hon tydligen en liten "partymyra", gull unge!!)

RSS 2.0