Something New!!

AHh, är shopping sugen nanting!! Jag har iofs spenderat mkt pengar på resan men jag köpte ju inga SKOR! Inte bra, så de måste inhandlas :P tur att man ska på stan imorrn, så får se om man kan hitta nå snyggingar :D

Resultatet av shoppingen ala London (eller inte allt, har gett bort mkt å vissa saker är hemliga hihi^^, merp)
Linnet köptes på en butik där jag lungt hade kunnat shoppat för flera tusen, ass snygga kläder!! Sen va skärpet ett måste, klart att man ska ha en souvenir ;)
Haha, okej jag hittade visst ett par skor, men dom ska jag faktiskt ha i julgrannen :P
 
 
Sen så har min bil fått ett kort (hehe) och en isskrapa som faktiskt funkar men ja...de lär ju ta ett tag ;)
 

Imorrn så har jag tagit ledigt, då de ändå inte är så mkt snö! Har mer som måste göras hemma ändå, jätte roliga saker som att julstäda m.m MEN jag får sovmorgon så de är jag superduper glad för, har inte sovit så bra dom här dagarna.

Ses på schtan imorrn birches!!
 
 
 

Snow!!

Jobb, jobb, jobb!! Nu börjas de med snöskottnigen, känns faktiskt både bra å drygt på samma gång. De är härligt för man får röra på sig och jobba med bästa jobbpolarna, hela denna vinter så ska jag jobba med underbara Elin :)

De som är mindre kul är ju när vi börjar kl 00.03 på morgonen heheh!! Inte mkt sömn då kan jag lova, nästan så att man inte orkar lägga sig :P Och för de anda så vet jag hur otrooooooooligt less jag kommer va på snön...

Jaja, gick hem lite tidigare bara för att vi kände för de mohahaha!! Å vad gör jag inte när jag kommer hem, jo jag somnar framför tv:n hihi^^ men mysigt va de!!

Jag älskar å titta på gammla julkalendrar så ikväll började jag med Trolltider, så mysigt å såklart blev de lite glögg till :)

Gonatt gonatt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LONDON BABY!!

I love London! ;) en underbar resa med min finnis Anja, kom hem i fredags å vill redan tillbax :/ Hade de toppen, såg mkt roligt och hade mkt roligt med denna underbara människa (haha, minnen för livet!!).

Vi bodde på ett jättefint hotell, käkade go mat på många fina restauranger å alla människor!! Varför är alla så otroligt trevliga, är alla så eller är de bara för att man är från Sverige som man inte är van vid de :P haha!! A roligt va de iaf, finns samtal med engelskmännen :)

Kan inte riktigt beskriva hur de är där, de bästa sättet är bara å åka dit :D så ÅK DIT! Men vi gjorde väldigt mkt på få dagar: såg oss omkring i fina London, shoppade (Oo, ja!! Men försökte inte köpa upp alla pengar :Phihi^^), checkade in MADAME TUSSAUDS som va riktigt toppen förutom den läskiga delen!! Sen så va vi såklart ute på krogen å de va en riktigt awesome kväll ;D hahahaha!! På ett ställe som heter "Penthhouse", de va lite folk men jag å min brud körde gärnet å då blir de såklart BÄST!!

Jag vill dit igen så bara säg till när du vill fara så fär vi :P!

Lite bilder allt som allt :)
Så snyggt!!
 
GODASTE frukosten :D
 
Lilla jag å London eye!
 
Gott lr whattttttt! ;)
 
Shaken, not stirred :)

Svensk cider i London, jajjamen!!
 
Jag å min partey-girl :D såååå bra kväll ;) hehe!!


 
London baby, i will be back!! ;D
 
 

YOU are out of my life!!

Så JÄVULSKT skönt att jag gjort detta!!

Jag vet att jag är en liten drama queen, men kan du leva med de kan du stanna!! Annars kan du ta ditt ass å fortsätta gå....

Im still SINGLE, å ja gillare.


Kanske inte de inlägget som många hoppats på, men va tvungen å skriva av mig!! Jag lovar att ett LONDON inlägg kommer snart :D



 
Peace out!! Nu har ni nåt å tänka på haha!!
Kram mina små beundrare ;)
 
 
 
 
 
 
 

ONSDAG...

Less va ordet ja!! Igår hann jag inte mkt av mina planer, råkade somna framför tvn hehe!! Så idag tog jag tag i rummet, man kan faktiskt gå på GOLVET nu ja jag lovar!! ;) Å jag har bäddad sängen, hjärtan ska de va :D eftersom jag bor i källaren så är de ett STORT måste med duntäcke!!


Jag kommer sova som en prinssesa (hoppas jag), för imorrn blir de tillbax till JOBBE!!

More than you can chew!!

Jepp ännu en dag å tycka synd om sig själv, sovit bort nästan hela dagen!! Ursh, fy å bläääää!! Nä upp med dig lilla tjatmoster, måste bli frisk till torsdag då jag å jobb-brudarna ska på bio å se sista TWILIGHT :D

Så vad kan man hitta på, joooo duktiga jag har diskat och fixat med tvätten :P nu väntar mitt rum som ser ut som "hej kom å hjälp mig"

DÅ även jag ser ut så, tänker jag köra värsta spa:et med låååååååång dusch, hårinpackning och kanske fotbad(får väl se hur långt jag hinner innan de är dags för sängen)

Ha de gött mos alla min friska blommor!! (BTW, ingen har ännu kommit med go fika till mig!)

Schnälla...

ge mig en lägenhet! Ba ge mig en NUUUU!!
Blir ju less, sitter här i min ensamhet här i Gubböle å tittar på lägenheter men inte fan får jag nån av dom inte!! AHH! BA GE MIG EN!! merp!

Men nä nu ska jag inte va sån, för på fredag kommer min underbara Sanna hem!! De kommer bli mkt skitsnack å kanske att jag får mitt Rötjut hahaha!! :D


Hej hopp, hej snopp!!
 

WHATS UPPPPPPP!!!

Jepp, jag vet att jag är ganska död här. Men har inte haft ork eller tid å skriva så nu när jag ändå bara ligger hemma med förkylning så kan jag försöka mig på en liten uppdate hehe!! Får väl se hur långt inlägg de blir då mitt huvud känns som ett bowlingklot!!!!

Iaf, för alla er som inte vet....så har jag finnaly tagit KÖRKORTET :D lyckligtjej_91
SÅÅÅ bara å se upp i backen för nu är raggarAnna ute med goforden :P




 
Ja å eftersom jag har varit sjuk hela helgen så blev de inte nå Röd-tjut för mig.....men hoppas alla andra har haft en crazy helg!!! Bara å ladda om inför nästa helg då min älskling kommer hem som jag saknar denna underbara person <3
Peace out nu ska jag äta upp min Ben & Jerry glass, ;D
 
 

RSS 2.0