OLLES

Först blev de ba chill och tänkte att jag har hela dagen på mig å hinna med städningen, men då kom ja på... ska ju till stan å träffa Sanna haha, typiskt mig!! ;) så inge städning idag inte!

Åkte in till stan å träffa min underbara vän, shoppade lite små grejer som ja behövde oxå :)

En bra korkskruv :)

En smikbortagning från The Body Shop, och rakgel!!

Sen så blev de mot Olles, där vi käkade go hamburgare me gosåsen haha!! Även ett glas vin såhär på måndag, gött gött :) Och bästa sällskapet sanna, som fick sin lite sena födelsedags present av mig :) 

Towers

Min underbara PAPPA fyller år idag :) många som fyller år i januari, många som betyder mkt för mig.

Så igår käkade vi på allstar, fick först en drink av pappa :) en "White Lady", gött gött!!! Och sen till förätt blev de chicken wings och sen på de en allstar burgare (lr blev väl en tredjedel av den som rymdes i min mage hahah), å ett glas vitt. Perfekt kväll med pappsen :)




Sen vidare mot en förfest, med folk som jag kände och inte kände. Men sen drog jag och Johanna vidare mot corona för lite dans dans untzuntz!!! :)

Trevlig kväll helt enkelt som slutade bra oxå, men lite rädd var jag allt i bilen påväg från corona haha :P

PAPPA

Har haft fullt upp med praktiken på invito, men ikväll har jag annat för mig :) Först hemma i Gubböle å fixa till mig sen i till stan å äta middag med go pappsen på Allstar. Vad som händer senare de får bli en överaskning, för mig haha för har ingen anning hur kvällen slutar!!

Blont (vitt!!)

Ser ut som ett bombnedslag i mitt rum just nu, håller på med lite hemmlisar så då får de göra de :)!! Men nu blir de en paus från pysslet och ta en snabb fika innan de blir sova!!!

HAHAHA, hittade dom här bilderna idag!!! Kanske ska färga till blont igen :P



Crush On You

Jag verkligen stor trivs på Invito, praktiserade där ihelgen :) både i fredags och i lördags!!
Hahaha, i lördags så körde servitörerna en fördrinks tävling (alltså vilken som kunde sälja mest drinkar under kvällen bara för att jag skulle få göra massa drinkar) och ja..alla var väldigt tävlingsinriktade så fick göra många många goda drinkar.
Ex: Havtornscosmopolitan, Invitini och Red Lemon Martini :) mkt goda drinkar som jag rekomenderar att ni provar, och då ska ni förstås komma till INVITO!!!

Efter praktiken i lördags så for jag å Sanna ut och skakade roumpa!! Riktigt trevlig kväll på Corona med trevligt folk, alltid roligt å träffa dom :)

BRÄNNLAND

Sov länge idag, hur skönt som helst!!! Sen blev de lite diskning m.m och sen fick jag äran och fixa maten haha!! Om jag hade fått bestämma så hade de blivit VÅRRULLAR, men som tur var så fanns de massa rester så bara å värmma i micron.

Sen skyndade vi oss till min gammla skola Brännlands skolan, riktigt kul träffade massa lärare som jag hade när jag gick där (ca 8 år sen) och dom är sig lika. Biggan var speciellt roligt å träffa haha!!

Nu hemma igen, ska fika nå gott och läsa igenom några drinkar å sen blir de sängen!! 
 

STOR tjej

GRATTIS till min underbara lillasyster Alice, nu är du snart lika stor som mig ;)


Syskonen Gjersvold (ett antal år sen) :)


Bästa syrran, grattis!! Jag saknar dig!

Första passet!!

Jajjamen då har man gjort klart första passet på Invito bakom baren :) en ganska lugn kväll, men de kändes bra med en de första kvällen. Och verkade inte ha gjort allt för många fel för ska dit igen på fredag :)
Kommer du dit så äre jag som har skylten "barpraktikant", ganska nice om jag skulle få en beställning som jag inte har nån anning om haha!!

Sen så har jag fått längsta förklädet dom kunde hitta haha, men jag är ganska van å ha oversize så he ä lungt!! Bara snubblat ett antal ggr i trappen!

De bästa pluset är MATEN :D jag får äta där, och dom har ju inte dålig mat där kan ja säga :P

HAPPY B-DAY!!!

STORT grattis till vännen Sanna, nu äru 21 år!! Awesome, nu blire fest till 100 gumman!!




Du betyder så mkt för mig, har alltid gjort och kommer alltid göra de!!

Men va f.....

Vad är detta för program, "mammor och minimodeller"... helt sjukt!! Vad är grejen med morsorna, tvinga inte ett barn till å göra nåt som du själv egentligen vill.
Vill du som morsa bli känd kan du väl göra nåt som inte går ut över ditt barn.. blir bara förbannad, ursch!!!

NÄÄ, ett bra program är JERSEY SHORE ;) haha, nu blir de å se de ist!!

Ba lite fika!!

Sitter här med min kopp te och frukt som mamma köpte, heter tydligen Sweetie. Men söt var den då inte, smakar som en grapefrukt



Så jag tog ist en kaka ;)


CHILL MÅNDAG

Jepp, då var de måndag inte för att jag har nån riktigt koll på vad de är för dag nu när man bara är hemma!! Tänkte kliva upp tidigt å göra nå vettigt idag, men hade inte ställt alarmet så de får jag göra imorrn för nu blir de bara chill å lyssna på CHRISTINA PERRI, så underbar musik!!



I fredags var jag hemma hos Felicia, go tacos bjöds de på och sällskap av massa trevliga tjejer :) nya och gammla ansikten!! Har tyvärr inga bilder, ska bli bättre på de.
Efter en nice förfest med ölspel och förfest-spelet så drog vi på stan. Ännu en gång till ALLSTAR....tänkte att nu äre 3:dje gången gilt, de var den bästa gången hittils men fortfarande inte mitt ställe å va på.

Resten av helgen har jag inte gjort så mkt, mest varit med familjen och pluggat massa DRINKRECEPT. Måste vara på topp inför onsdag :)

INVITO

JAAAA, jag har fått praktik på Invito :D är lycklig, måste bara klara mig igenom första passet innan jag kan andas ut yterligare.
Så kom och hälsa på mig på onsdag för då börjar jag!!!

Nån av dessa godingar sitter inte fel, mums muuums!!!


Har även sett på bio med Sanna vännen, de blev New Years eve :) ganska bra film men ja lite för mkt dutti dutti blev de, haha

bluebird

SUSHI, fick äntligen äta min efterlängtade mat idag....såå otroligt gott!! :) Fick sällskap av min vackra vän Johanna, sen mot waynes för en god kaffe, perfekt avslut på dagen.

Sitter nu här hemma och vill ha sommar, måste verkligen fara nånstans där de är varmare!! Tyck inte om när de är kalt, så ja jag bor på helt fel ställe men men spelar ingen roll för nu går de äntligen bättre för mig :P ni får inte veta än, haha.

Har även insett att mitt hår som jag tyckte va rött, mer är LILA...inte ok. Men johanna tyckte tydligen de var snyggt, tycker själv jag bara ser ut som en tant i håret!!


Syns inte så jättebra på bilden, men de är då iaf inte BRUNT som de skulle ha blivit ;)

Rött, rött, rött!!!

Kanske ska färga håret till den färgen jag hade förrut, tänkte när de ändå är rött igen ;)




Livet är som en teckning, fast utan suddgummi!!

Jahopp, ja idag har jag suttit i telefonen en del men jag får reda på hur de blir på onsdag lr torsdag, så bara å hoppas :) Snart kanske man inte längre är en umebo, lr så är jag kvar...vem vet???

Färgade håret igår, och NEJ de blev inte de färgen som de skulle bli...mörkbrun blev RÖTT, mkt mörk rött. Men vad gör de, jag bär upp allt som en riktig Gjersvold gör :P

Flaringträningen fortsätter gå frammåt men med blåslagna händer!!! Ungerfär så här duktig SKA jag bli, hehe:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=61a4R97FLTs

OCH kolla in de här...sååååå bra:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5cNRHd1wn2o

VIVA LA JUICY

Nu har man diskat å rensat lite grejor i rummet, tänkte oxå hinna damtorka rummet men känns som jag inte orkar de så får nog bli imorgon...tror ja hehe!! :)


I torsdags var ja på stan å först åt lunch med mamma å lilla Kajsa, gick sen på stan med Johanna å köpte lite smått å gott: Hårspray, min favvo parfym och massvis med fin fina trosor :)


Sista stoppet på stan blev systemet, köpte lite vin och for sen till Sanna å chillade med bra musik och hade de hur bra och roligt som helst :)
Med vinet i kroppen så begav vi oss till Allstar, och NEJ....inte kul denna gång heller. Inget dansgolv (besviken, vill alltid dansa ju!!) Aja, men med denna gumma så har alltid kul ändå :) de enda som var bra, va att de var bra Dj!! Riktigt bra musik!

Mkt fina tjäjor!!

AHH, blir nog ist å färga håret ikväll. He växer som ogräs så nu kan jag faktiskt få ihop en lite tofs, men på köpet så har jag värdens utväxt så känns som att de behövs livas upp med lite färg!!!

Lonely...

Sitter här å tar lite fika med mig...själv och min tv, ser på Jersey Shore :)!!!


Har till och med min Anna mugg med mitt julte!!

Nämen nu kom lilla Bamse och myser med mig...hihi är inte ensam längre :)

Bäbis-bamse!!

DIRTY MIND

Hemma med lillsyran hela dagen, mkt mys och mkt tv :) Har även städat mitt rum lite, blir å fortsätta imorrn. Hittade även min julklapp från mitt jobb, 2 bio biljetter NICE nice( tack min underbara PAPPA :D) Så äre nån som är sugen på BIO så häng med mig, ja bjuuuu!!!



Har oxå kollat lite med allt annat som händer just nu, så häng med för nu börjar de!! ;)

2012

Konstigt, men så skönt de känns med ett nytt år!! Hade hur bra nyår som helst med massa goa människor, go mat, go dricka, musik i massor och massa prat om gammalt och nytt :)


Som systrar för mig!!




Hehe, började bli lite suddiga bilder!!










De fina och underbara paret som var värdar för kvällen, tack för en underbar kväll :)

Har även börjat mitt år med en LÄPPFÖRSTORING höhöh, riktigt snyggt för att va en infektion (ser ut som att jag har stor snusen, så NEJ de blir ingen bild!!!)

Yeah baby yeah, 2012 året då jorden ska "gå under" just därför blir de bäst, ta mig vart du vill!!


RSS 2.0