Lill skiten!!

Kajsa bajsa, min underbara lillasyster som jag har varit barnvakt åt idag en sväng på morgonen. Super mysigt å bara få rå om henne själv nån gång :)


En riktigt cool Kajsa för nåt år sen!!

Sen har jag fixat med allt och inget inför imorrn, mest med efterrätten och fördrinken som jag har fått i uppdrag å fixa. Så ni som kommer till Johanna imorrn, he blir gött kan ja lova ;)

Resten av dagen har jag tillbringat framför mitt X-BOX (länge sen ja spela, men nu har jag tagit igen förlorad tid haha), Kajsa var med å hjälpte till på ett hörn oxå. Huuur kul som helst jue!! YEAHH!! 


Över, över, öfver

Nu tyck jag att julen är ÖVER, fast har väl inte varit så mkt av jul iår ändå men men nu är den slut och nästa stopp är NYÅSRAFTON :)

Drog hem till Ume dagen efter julafton och då var de fest nr:1 hos Johanna med lite folk, vi for till Allstar men inte mitt favvo ställe....bara en stor KÖTTMARKNAD!!! inte ok, låt mig dansa utan att ta på mig

ANNANADAGEN: Är ju hemvändar dagen, förfest hos Fredde och sen ut på TC...inte heller på topp den kvällen, för mkt folk som tryckte en åt alla håll. De resulterade i att jag fick ett astma anfall i kön till garderoben när de var slut...
Ej kul, och pinsamt var de, folk runt om kring måste trott jag var jätte packad.... minns knappt vad som hände men fick inte åt mig luft och benen vek sig under mig, tur att min kompis var där och tog emot mig sen fick han hämta min jacka oxå.

Så du ska ha ett STORT tack!!!




Idag har jag kommit hem efter en tur hos min mormor och morfar i Långsele å där vare bara mysigt. SEN så var de jag som körde, hur kul som helst och äger på å köra de gör ja :P haha

Sen fick jag den bästa julklappen av morfar: en shaker med förtryckta mått :)


Lägg märke till VAD de är för ing, och att den rymmer ca 5 dl hehe, kommer ha stor användning av denna!! 

JULAFTON :)

Har varit hos pappa ett tag men de har varit massa julstök m.m så har inte haft så mkt tid till datan :P

MEN idag är de ju den 24:e december och då unnar jag mig en stund men min kära lilla bebis och skriver även lite här :) idag har vi haft fullt upp men nu är maten uppäten, tomten har varit här och julklapparna är öppnade :) en bra och nu lugn julafton!!

För nån dag sedan så var jag på mina småsyskons Alice och Albin julshow på deras skola här i Undrom. Den var lite för lång men dom var jätte duktiga (speciellt mina syskon hehe) :)

Snart är de dags för en skink macka tycker jag, de behövs på julaftonskvällen :)
GOD JUL till er alla, hoppas den varit bra!!

Städa, städa, städa!!

Ojojoj, idag har jag varit duktig!! Har dammsugit hela huset, städat toan, diskat....varsågod mamma :)
Sen for jag till stan å fixade lite smågrejer innan jag skulle till Johanna som hade gjort den godaste lasagnen (stavningen? hehe) och en jätte go fruktsallad+KAFFE! Mkt prat om allt å inget, tack så mkt älskling du kan alltid få en på bra humör :)

OCH....när jag kom hem var de dags för knäckkok nr:2, vanlig hederlig knäck :) Sen så är även min stora väska packad, imorrn bär de av till underbara Sollefteå!

Ja nu är lilla Anna trött kan jag lova...

Bra webcam(lr, inte!!)

Knäck

Äntligen har grädden hoppat in i kylskåpet, så då äre bara å passa på :) så nu är min lakritsknäck klar, och gött blev de!!



Har även julstädat lite i huset idag, måste vara lite vänlig med mamma eftersom jag åker till pappa å fira jul. Imorrn blir de å kliva upp tidigare så jag hinner med å städa resten och även göra vanlig hederlig knäck (de är inte alla som tyck om min underbara lakritsknäck haha). 

Nu ska jag bara njuta av den bästa julmusten som finns: ZEUNERTS

Sista ljuset!!

4:e och sista ljuset idag, men ändå är de en vecka kvar till julafton!! Men ändå går tiden för fort, de verkligen flyger iväg. Så måste reda upp med lite grejor innan jag kan andas ut.

Jepp, ihelgen blev de iaf 2-dagars...en väldigt speciell men väldigt rolig helg! :)

FREDAG:
Var hemma hos underbara Johanna med massa brudar, mkt roligt!! Men de blev ändå lite för mkt av de goda för vissa, och sen får man såklart träffa på bättre och sämre människor.


Jag och min Johanna :) (och ja, jag vet att de är datum på bilden, men jag vettefan hur man tar bort de!!)



LÖRDAG:
Reuniun/födelsedagsfest/förfest på Grubbe med ännu mer brudar, go brudar som jag inte har träffat på länge. Men saknde min lilla Anja :( sen drog ja vidare till Fredde å festa, träffa även där vänner som jag inte träffat på ett tag :)

Ja, helgen har varit väldigt mkt upp å ner för vissa men denna gång klarade jag mig faktiskt utan bakis söndan haha :)
En helg som jag aldrig glömmer!!

Baby I´m A Fool

Usch, varför har jag börjat drömma igen?? Jag har aldrig tyckt om de, dom är så verkliga så vet ju inte riktigt vad som är verkligt och inte!!
Nä tror jag får vädra min Dream Catcher så kanske jag slipper alla drömmar.



Baby I´m A Fool - http://www.youtube.com/watch?v=_qphknagXqA&ob=av2n


BACARDI RAZZ

Har gjort en riktigt go drink såhär på lilllördan till mamma å hennes sambo. Kanske ska fixa en egen bar ist ;) he skulle va NICE!!



RECEPT:
4 cl Bacardi Razz
5 cl Rooibos Te (rött te)
3 cl Lime/Lemon juice
2 barskedar Sockerlag/strösocker

Hur go som helst :)!!


Olles

De blev en lugn dag även igår, men mot kvällen så tog jag mig en sväng in till stan å träffa Sanna. Jag var så sjukt hungrig så hon fick följa på donken, sen drog vi till Olles å chilla med ett glas vin. En toppen kväll med den bästa :)


Onsdag idag då, kom hem tidigt imorse så de blev sängen ett tag till hehe!!! Klev upp men inte mkt å göra när de är lite upp å ner med de mesta. Så bara å spela musik på högsta volym å planera lite, ett steg i taget :)

She Doesn´t Mind

Måndag, måndag, måndag!! En slappar dag kan man lungt säga, var helt slut efter helgen så har sovit läääänge idag. När jag väl tog mig upp ur sängen så blev de å plocka ihop lite på rummet.

Har även "målat" mina smycken med nagellack haha,, varför?? Jo för att dom inte ska tappa färgen och att man själv inte ska bli sådär grön å snygg :)


Se så snyggt de blev! :)

Just nu sitter jag med mitt "kartotek" och försöker få ordning på drinkarna:

Nå bra låtar oxå:
Sean Paul-http://www.youtube.com/watch?v=SbUBMklQSVU
Juan Magan-http://www.youtube.com/watch?v=jazNvwzndIE

Sollefteå

A vilken helg, har för de första inte haft något internet men nu ska ni få höra hela historien.

FREDAG: Satte jag mig på bussen halv 2 och var framme i Sollefteå halv 10 (så resan tog 8 timmar, brukar ta 3...) Och allt detta berode på att ca fem stycken långtradare hade fastnat på vägen pga att dom fortfarande hade sommardäcken på haha, tack för den!! De är faktiskt vinter nu!! Och inte nog me de så fick en gammal karl en stroke på bussen så he va KAOS, me ambulans, folk som sprang omkring m.m

LÖRDAG: Va de lucia i kyrkan och min underbara lillasyster Alice skulle va lucia. Då är de ju klart att jag kommer :) hjälpte även henne å fixade frisyren så hon skulle va extra fin!!

SÖNDAG: Hem mot Ume och ett julbord i Skeppsvik :) de enda julbordet som jag verkligen äter mkt av, hur gott som helst, he gå ju bara int å missa nåt sånt!!

Go natt!!

Ett sent inlägg nudå, dags å gå isäng nu egentligen!!!hehe!!

Men idag har äntligen lyckats ta mig ut ur huse i Gubböle och då blev de förstås till stan med bästa Johanna :) He blev en massa prat å gofika och de jag köpte var bara julklappar å dom kan jag ju inte visa här på gobloggen så ist bju jag på goa MIG!!


Jepp så här såg jag ut idag!!


OCH, en förstoring av mitt öra!! Haha nä men meningen är ju att ni ska se mitt ubersnygga örhänge och min ganska nya piercing :)

PEACE OUT, imorrn(lr idag blire egentligen) äre on!!


Mögelhus

Tydligen så är de mögel i hela källaren så nu ligger golvet på hög, roligt å gå där?? NEJ!! Håller på å ramla varje gång, funderar nästan på å krypa nästa gång haha...

Men lyckades ta mig förbi trasgolvet å in på rummet, så nu har jag gjort fin finna julklappar till dom bästa :) även lite glögg med mor min blev de!! Kanske ska göra lite lakrits knäck imorrn, mums säg ja ba.


Sista helgen??

Jaha, då va helgens roligheter över. De blev mkt fest, nya och gammla goa vänner som gjorde helgen super duper. Men tror att jag kanske måste försöka stänga av kranen på "go drickat", ett tag iaf. Tur de finns dom som tar hand om en :) 

Kan även ha varit min sista helg här i ume, vet ej riktigt men men ser väl va som händ! Men kan säga att mitt humör går åt rätt håll, de går bra nu!!


Här har ni mig, lillskiten haha...

BARTENDER

Har gått en bartender utbildning på Sveriges restaurag och barutbildning i Göteborg, och idag fick jag de magiska samtalet... jag är GODKÄND!!! Så nu får ni se upp för mig bakom bardisken :) YEAH!!


Här har ni även mitt barskåp hehe..lr min bar hylla!


NEW!!

Har även varit på stor stan å köpt lite prylar idag tillsammans med my friend Carro, detta blev de:







(plus lite julklappar såklart)

Den sista är nån sorts kofta som är lite glansig, mkt fin på!!
Allt har jag köpt på BIK BOK.
Och mitt kvito flög iväg idag så inte lönt å fundera så mkt på om jag ska ha kvar dom lr inte, ba å börja använda dom!! haha, mkt duktigt!!

Talk that talk

Jajjamen, tro de eller ej men lilla Anna har skaffat blogg. OoHH, de trodde ni inte!! Den är inte riktigt färdig än men ska väl fixa designen...nån gång hehe. Så nu är de bara följa mig å mina spännande äventyr i mitt liv här på bloggen.

Och vad är då inte mer spännande å veta om mig?? Jo, idag har även min förkylnings astma slagit till, så bara å ta fram go medicinen!!
Peace

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0