1 APRIL....

....då smäller de, jag, lilla lilla jag kommer flytta ut ur de trygga boet och ut i den stora vida världen :O känns AWESOME men måste medge att nog känns de lite spännande och nervöst oxå så hoppas att ni, mina vänner och familj kommer ofta och hälsar på så jag slipper va själv :) hehe!

Så den 1 april kommer jag ta mitt pick å pack å dra mig till Storgatan 82 :D

Bild: Ta Da! :D jepp nu ska denna lilla skitunge lämna boet! ÄNTLIGEN!!! 
(ja jag använder "alltid" samma bilder som jag lagt ut på fb och insta!! bajskorv men jag orkar faktiskt inte och de blir tråkigt utan bilder)



OCH idag har lillrumpan Kajsa fyllt 7 år, så de blev kalas med släkten hemma i Gubböle :) jag gjorde en lite(!!!!) annorlunda prinsesstårta efter födelsedagsbarnets önskningar :P de skulle va 100 roser men nja, de blev 8 sen orkade jag inte mer!!
 

Oscarsgalannnnnnnnn

Jepp jepp, i söndags såg jag för första gången i mitt liv på Orscarsgalan!! Och de va faktiskt mkt över förväntan, och när man är med toppen människor så blir de ännu bättre och lättare att hålla sig vaken hahahah!! Men he gick ba fint :D lätt något som ska göras om!!
FRIDA du styr!?!! ;P

Bild: God natt säger jag nu efter denna vakna natt, lätt värt å se på Oscars kan jag ju lova!! :)
Så her såg man ut när man köm hem trött och sliten men uppe i varv (pga all läsk och energi dryck :P)



Och för alla som inte vet de så tillbringade jag en lovley helg i Sollefteå med mina syskon och min far. Med som vanligt god mat och rödtjut, mums! En lugn och solig helg helt enkelt :)

Nu äre jobb (GRUS, GRUS, GRUS) och sova i veckan som gäller!!

NÄ just ja imorrn blire lite "ÄVENTYR" men mor min mitt på dan, får se hur de går!! Håller tummar och tår så att ni oxå får veta ;D hehehe!!

Ha de gött mos!



Klipp, klipp, tröja, klipp, klipp, håret!!

I måndags innan jag blev sjuk så kände jag mig otrooooooooligt kreativ, klippte sönder en tröja haha!! Jepp så äre, hade en långärmad tröja som jag typ aldrig använt så då får man hitta på nåt sköjigt tänkte jag så då for saxen fram :D
Före: 
 
Efter:
 (jajaja, jag vet att de är olika ljus och bla bla bla, men ni förstår ändå) :P
 
 

Å sen var de morsans tur hon tyckte att mitt hår va allt för slitet så hon klippte av en liten bit på av min tjocka man hehe!! Har inte långt hår men tjökt äre!! Så nu är de lite lättare,  så skönt nu kan man borsta håret utan att borsten fastnar i håret haha :P


Upp kl 04.00 imorrn så goder natt på er rumpor!!

Blä!! inte kul alls...

Har varit hemma i veckan, jepp jag åkte dit på magsjuka/matförgiftning....de är säkert 7 år sen jag senast hade de å ja de är nog de värsta som finns (ja ja, säger ni de finns andra som har de värre, men nu syftar jag ju på dom sjukdomarna som jag har haft och jag HATAR de..punkt slut.).

Men iaf försöker jag göra de bästa av de nu när jag ändå är hemma och mår bättre, måste bara få tillbax lite kilon innan jag är helt back on track så att säga :P

Så har sett film (typ alla Kajsas barnfilmer hehe), sovit, käkat godis, ´druckit avslagen cola (asså ba mums säger ja ;D), gosat med min feta katt och så har jag fixat med min färgskrivare, i love it!! SÅ sjukt fint de blir, toppen julklapp helt klart, fast ska bara göra plats åt den i mitt rumme!! 



Imorrn/idag äh FREDAG!! Är hemma även då pga många anledningar, mest för att inte smitta mina polers på jobbe :)
Såååååå, jag tänkte försöka mig på lite mer avancerade uppgifter som att diska lite å kanske blogga lite eftersom jag ändå inte har annat för mig.

Goder natt!!
 
 
 
 

Tjaba, tjena, hallå!!

A kul att jag skriver mkt här då, ass roligt! Måste bli bätte på de här asså, shiet!!

Iaf så har jag haft en super bra helg :D va å hälsa på min bästade SANNA i Fränsta i Sundsvall, verkligen saknat henne så underbart de är å träffa denna människa,vi har skrattat och pratat om allt och inget! Nu äre bara å invänta sportlovet så kanske man får se na en sväng då :P

Jag har tänkt lägga upp de som jag har köpt på senaste tiden, men nääääääääää de har de ju inte blivit MEN vill ni veta vad för roligt och snyggt som jag har köpt så håll ut!! Man vet aldrig, snart så kanske de kommer ett superduper inlägg med bara shopping heheheh!!
 

En av anledningarna till varför jag inte har skrivit här är för att jag konstant är trött, jag har ingen energi och är yr i skallen till och från. Måste försöka hitta nån lösning på detta, har börjat med å försöka äta mer protein i min kost men som dom flesta vet så har jag alltid haft de lite svårt med maten så ist ska jag försöka mig på proteinpulver och proteinbars!!

NÅN SOM VET NÅT BRA MÄRKE, SOM INTE INNEHÅLLER SÖTNINGSMEDEL???
Hojta till mig isf, behöver verkligen tips!

Ha de gött alla pjutbajsrumpor ;P
 
 
 

RSS 2.0