Again And Again

Helgen har varit bra förutom att min förkylning fortfarande är kvar :( och FEBERN kom tillbax nu ikväll så humöret sjönk igen!!!

Men i lördags så fikade jag först med mormor och morfar som hade tagit med sig dom godaste semlorna, underbara!!Sen stress (som vanligt med mig, höhö) in till stan, träffade pappa på "SAGAMI" å käkade Sushi :D riktigt gött och trevligt sällskap. Sen vidare mot förfekke hos Carro, där blev de lite go vin och sen mot Gamla slakteriet i snön :)

En bra och lungt kväll, bra dj:s, och dom bästa brudarna och roligt å träffa alla som var ute oxå :)
Har tyvärr inga bilder från helgen, för hade glömt batteriet hemma hehehe!! Duktiga anna :P

MÅNDAG och började kl: 05.00, så är ganska mör i kroppen efter snöskottningen!! Sen stod jag snövakt på Gammlia å då frös jag om fötterna, hade ingen känsel...

Men har ändå haft trevligt på jobbe, alltid lika roligt å träffa alla där hahaha!! :)


Want U Back!!!

I torsdags var jag på stan en kort sväng, för att fixa "shellack" naglar :) fin fint blev de, å fick de gratis denna gång!!!

Sen när jag var klar så träffade jag underbara Sanna på stan å tog en gofika på NK och massa snack om allt och inget :) alltid den som jag kan prata med precis om allt med!!!


Fredag idag, har faktiskt varit så duktig och städat mitt rum :) mormor och morfar kommer ju imorrn så då måste de ju se ganska fint ut iaf :P Annars så har jag bara försökt å ta de chill så man blir frisk nån gång (ja tack, imorrn vill jag bli de!!!) :)

Men har även gjort go fika ikväll, för de tycker jag man ska få när man är lite sjuk ;) så de blev å pröva nå nytt: NUTELLA-cup cakes!!! OOHHH ja de va gott :D (även utan rödkålen hahahahha) :P


Fever!!!

Ne men de blev ju ingen tur till stan idag å fixa naglarna, går ju inte när man har feber :P Så blev å va hemma å ba chilla...med massa treo och annat mumsigt!!! Och inte heller till Invito ikväll, blir nästa vecka ist :)

Men nu blir de å sova om jag ska må bättre imorrn, för då ska jag minsan göra naglarna och träffa Sanna bruden :) å kanske shoppa lite hehe, så jag mår bättre!!

Bajs-prutt-rumpa!!!

Idag har varit en jobbig dag på jobbet, men de fick gå de med...behöver lite cash serru!! Men när den var slut så gick jag en snabbis förbi "Nail zone" där jag för nån dag sen gjorde "shellack" som är en typ av nagelack som ska sitta i ca 2 veckor men har redan börjat lossna :/ men tydligen så var de nå fel med underlacket så blir ditt imorrn en sväng å göra om dom :D om jag orkar...

Sen träffade jag Johanna på stan, vi köpte biljetter till fetfesten på lörda :) och sen åt vi middag (taco buffe :)) gött!!


Sen köpte jag en ny klocka och ett par örhängen, snygga eller??







Nu har jag ätit en halv semla som smakar...ja ingenting, kul kul!!
Men nä nu ska jag bli frisk, så sängen känns nära :) + en kopp te + echinagard + snorpapper + tv.n!!!


01:30!!!!!

Helgen har varit awesome :) i fredags var jag med GTM på after work på Plaza, åt mat å drack go drinkar med bra sällskap. Sen drog vi som var kvar vidare mot Allstar, och precis när jag skulle dra så ser jag min kompis i kön så bara å dra in igen för å dansa kvällen lååååång. En riktigt bra kväll, trots hostan som kommit tillbax :P


Lördag så blev de hemma mys med bara mamma och kajsa, gjorde riktigt god mat: lax gryta med thai kryddning och sockerärter å nudlar, gööttt!!



Vi försökte oxå göra creme brulee, men när vi skulle kyla ner dom utomhus (ingen bra ide när de är storm ute) så snöade de in i formarna så blev ba skit av dom haha ;)
Sen blev de melodifestivalen, men ursch va dåligt de var....inte en enda bra låt!!! Men mysig kväll ändå hemma i Gubböle :)

Söndag idag, vaknade alldeles kallsvettig....jag hatar mardrömmar och dom kommer allt oftare, är alltid så verkligt! Mamma tyckte jag såg ut som ett lik men inte undra på när jag blivit vett skrämd av en dröm :(

Men upp å hoppa, åt go frukost, sen blev de städa och tänkte göra NUTELLA-cup cakes....men har ist fixat inför morgondagen då de blir upp 01.30 å skotta snö, får se hur kroppen orkar med de!! Får göra gofikat imorgon när jag kommit hem ist :)

Så nu säger jag GONATTTT!!

GTM

Yes, jag är ju tillbax på GTM (farsans företag vetuu) så idag började jag jobba 07.00 å kan säga att de gick bättre än jag trodde å kliva upp imorse med tanke på att jag klivit upp vid 11 dom senaste månaderna haha :) ja e duktigt, men nu är jag ganska trött...

Men dagen har varit bra, roligt å träffa alla igen :)
haha roligaste idag, när jag stod snövakt så kom en lite flicka som gick på skolan å sa: " Åh, så fin du är" till mig!!! De gjorde verkligen min dag :P kan ju inte kanske påstå att jag känner mig så jätte fin i varselkläder hehe!!

Imorrn blir de en till dag på jobbe, men vi börjar 5 så blir snart sängen...men först en go Cafe Latte, eller vad heter de nu igen PAPPA!!! ;)


R.I.P Whitney Houston

Helgen är över, började i fredags med ett stängnings pass på Invito i fredags. Men var ganska lite folk så jag fick gå vid halv ett och gick då över till allstar där mina vänner Johanna och CARRO som har kommit hem :D

Me and Carro!! pöss!!



I lördags var jag helt borta i huvudet!!! De kändes som att de skulle sprängas (haha och nej de var inte pga alkohol!!) Men hade lovat min underbara vän Lisa (som jag inte har träffats på hur länge som helst) att vi skulle käka lunch tillsammans.....höhö ja de gick ju inte så bra fick ta med mig mackan å äta den sen.

Men hade ändå trevligt, alltid massa å prata om med den tjejen!!



Och idag, söndag har jag haft slappar dag men i sista stund innan min familj skulle in till stan å äta middag så bestämmde jag mig för att följa med. Å de va de värt, riktigt gott med sushi på Eastern Palace :)

Nu blir de å sova snart ska nämligen upp å börja jobba igen på GTM ;)
Peace!!


HUVUDVÄRK, å fult rosa nagellack!!

Jajjaebox, då var man hemma i Gubböle etfer en kväll på Invito. En väldigt lugn kväll men de var ganska skönt, eftersom mitt huvve inte ville va med ikväll...har knarkat flera tabletter men inget har hjälpt :((

Tänkte att jag skulle göra mig lite fin idag, så målade nytt ROSA nagellack (tror de va mammas) men de var då de sämsta nagellack jag varit med om...efter några timmar ser de ut såhär:

Såååå, he blir å kasta bort de!!

Nä nu blir de å sova så jag orkar kliva upp hinner ringa samtalet som jag lovat ringa :) go natt!!


Mirror-Lil Wayne, Bruno Mars

Har idag varit hemma å bara tagit de lungt (å lyssnat på "Mirror" ex antal ggr) så hunnit med lite smått å gott. Fixat lite papper, kollat lägenheter (vill verkligen flytta till eget!!!!), nybädad säng och ett fotbad med doft av lavender och mynta. Helt underbart just nu :)

Dessutom så har jag en Mintcheesecake i ugnen, gjort på Åre-choklad :) mumsmums!! Och ska även fixa mina naglar innan jag går i sängs, bara bestämma vilken färg jag ska ha!?!

Imorrn blir de praktik på Invito mellan 16:30-22:00 yeah!!!

btw: skulle fixa med mina kläder igår men då går min garderob sönder så nu ligger ändå mina kläder i högar på golvet och i soffan, suck!!

Don´t judge me by my past, I don´t live there anymore!!!

For in till stan för å träffa Evelina på haga å vi skulle gå å fixa en sak, men de var ju stängt idag så blir till å göra de nån annan gång :) Snart så äre fixat!!! TAGGA, när de är klart ;)

Men då drog vi in till stan för en fika på WAYNES, å snackade om allt och inget. Denna tjej är verkligen nån som jag kommer hålla fast vid :)

 Mår riktigt bra, och JA jag vet att jag förändrats!! Men jag trivs med mig, hur jag är nu :)


Solle-helg!!!

Kom idag hem till ume igen efter en underbar (men väldigt kall -34) helg i Sollefteå :) Vi har inte kunnat va ute nåt, och för mig var de bara jobbigt å gå från dörren till bilen pga min astma som gör de svårtå andas när de är istid ute!!!

Men vi hade de mkt trevligt ändå inne, vi tände brasa, umgicks, spelade tv-spel å dator och åt riktigt go :) eftersom de va så kallt så tände pappa ljus i hela huset, och de blev faktiskt varmare av de.

I lördags var de ju melodifestivalen och då satt vi allihopen bänkade framför tv:n å ja de var inte så bra låtar men den som va bäst var iaf Loreen-Euphoria. Och haha min pappa tyckte Sean Banan var bäst, tror han ringde å rösta 10 ggr :P

Fick även samtal från Gubböle, där stod min lilla Kajsa å skakade rumpa till Sean, haha älskar min lillasyster när hon dansar ;) inlevelse vetuu!!

Tog även med mig dessa göttisar från pappa (faktiskt julklappar som jag fått från mina småsyskon Alice, Albin)

Love, love love ÅRE-choklad :D

BARBLADE??

Två blandade kvällar på Invito är nu slute!! Igår var pappsen där å hälsa på med ett gäng danskar haha, blev å blanda mkt den kvällen. Först när han kom in i restaurangen så försökte han gömma sig för mig....ja asså de gick ju inte så bra för han ;) hehe!!! Men kul är han :)

Och så klart så ville han att de var jag som skulle komma å servera dom, så de gjorde ja oxå!! Och drinkarna va godkända, mkt god var SNOWBALL drinken som förstås var till min far hehe!!

Innan jag gick hem för kvällen så visste jag att han även ville ha sin favvo gin som Invito faktiskt har, och de är Hendrick´s gin :) så de fick jag i sista stund gå ut med till han + en skål med lime.

Ikväll så har de däremot varit en väldigt lugn kväll, va till och med kvar under stängningen. Så inte så mkt folk, men väldigt trevligt ändå :)

Har som sagt investerar i en korvskruv men, men, men jag behöver ett BARBLADE!!!!!!!!! NÅN SOM HAR EN TILL ÖVERS????


Så sista kvällen för denna vecka, go natt alla nattugglor!!!

RSS 2.0