STAY-RIHANNA

AH, sitter här å njuter av mitt kaffe å lyssnar på låten som inte vill lämna min hjärna!! I cant get enough!
De är Rihannas nya låt STAY! awesome, säger jag bara :)
 
 
 
Söndags jobb blev de idag med bäst Frida och shieet vad vi har fått jobbat som dårrar, eller hur?? :P
Sen så köm man hem å ba tog de lite chill serru sen blev de å ta tag i garderoben, har nu två STORA påsar (med bara kläder hehe) som jag har rensat ut! SÅ nu ryms de äntligen meeeeera å nya kläder JIPPI :)

Så där har ni hela min dag allt som allt och nu blir de å sova, men kan ju bju på en fin och BIFFIG brud i sin bästa städ-outfit ;P


Rosa pantern is back ;D


 

Shopping å hårfärgning...

Man kan ju bara älska shopping, fast näe inte när de är halvareapriset å folk ba springer in i en på stan jag föredrar då de INTE är rea, man får iaf shoppa utan å bli ner trampad haha ;)

...skämtåsido så hittade jag faktiskt lite grejor i trängseln bland annat detta:
 
Super snygga örhängen för BARA 15 spänn :O så väääärt!!
 
 



Sen så är The REDHEAD tillbax, på sätt å vis kan man säga!!! :P
Köpte denna hårfärg men blev mer rött än blont!! Har ingen bra bild nu men kömmer nog senare :)


Ha de gött nu måste jag ba gå å sova ska ju upp å jobba imorrn med bäst Frida så får inte va sömnig då!! :P

Julisklappisar

De är några som har frågat vad jag fått i julklapp å visst kan jag visa de här på bloggen, men då får ni lova å inte bli allt för avundsjuka ;D haha!! Here you have it!
 
Har fått dom UBER snygga härlurarana (från Urbanears) :D sen lite smått å gott: smycken, lampa, julgranskula och de som hänger på lampan de är ett BLING BLIG halsband :P


å lite mer gottis: tvålar (luktar som himmelriket själv) och läppbalsam från The Body Shop, å ett ljuvligt ljus (som snart är slut hehe), nagellack i miniflaskor från bästa märket O.P.I och sen kläder som ni nog kommer få se nån gång framöver :)

Sist men INTE minst......(trumvirvel)....en FOTOSKRIVARE, nu blire å börja med pysslet igen :D men ingen bild på den dock eftersom den inte gjorde sig så bra på bild ;P

Tack så mkt till alla mina älsklingar för fin fina julklappar <3
 

Äntligen 2013!!

Tjenare 2013 DU är så välkommen!
Tycker att detta år ska röra om lite grytan så jag får nå roligt å skriva om :P eller hur?!?! Men men kan väl iaf säga GOD JUL och GOTT NYTT år men bara till er som älskar mig MOHAHAHA!! Jag jobbade faktiskt på julafton detta år, hur chill som helst (glad tjej, då de inte snöat nåt :D)  Sen blev de hem till Gubböle å ba mysa!

Jag på juleaftonen :)
 


Sen så var de nyår da, en sjukt bra kväll, så underbar nyår å helt otroligt att de inte blev nå drama, bråk eller förstörelse. Vi (jag, Johanna å Carro) hade bokat bygdegårn i byn och styrt upp allt så GISSSSSSSAR på att vi va ca 35-40 pers så hel nöjd........MEN kan säga att jag aldrig kommer styra så stort (kommer iaf vänta MÅNGA år tills nästa gång :P)
Jag och fin fina vännen på tolv slaget :D

RSS 2.0